Høj-temperatur superledning – den danske indsats - Freltoft, Torsten (KVANT, 1990)
Her gives et overblik over Danmarks koordinerede forskningsindsats i høj-Tc superledning under MUP-programmet. Artiklen beskriver tre arbejdsgrupper: materialekemi, fysik og tyndfilm. Freltoft opsummerer både teknologiske gennembrud og praktiske udfordringer, herunder trådfremstilling, pinningproblemer og koordinering mellem forskningsinstitutioner og industri. En vigtig statusrapport og case på dansk forskningsorganisering i praksis.