Hvordan lærer man en computer at køre på cykel? - Randløv, Jette (KVANT, 1997)
Randløv præsenterer en af de mest tilgængelige og samtidig teknisk dybtgående introduktioner til reinforcement learning. Ved at lade en agent lære at balancere på en cykel illustrerer hun, hvordan kunstig intelligens kan udvikle sig uden vejledning – alene via belønning og straf. Artiklen er fagligt robust og formidlingsmæssigt i topklasse.