Fair play - Esrom Larsen, Mogens (KVANT, 2002)
En matematisk-fysisk analyse af “fair” spil med Nim som eksempel. Artiklen viser, hvordan simple regler kan føre til ikke-trivielle strategier. XOR-struktur og symmetriargumenter ligger implicit i analysen. En fornøjelig påmindelse om, at diskret matematik og strategisk tænkning er dybt strukturelle discipliner. Underholdende og tankevækkende.