Større vægt på formidling - Olsen, Dorte (KVANT, 1990)
Dorte Olesen forklarer, hvorfor Selskabet for Naturlærens Udbredelse nu er gået sammen med DFS om at udgive KVANT. Hun trækker tråde tilbage til H.C. Ørsteds formidlingsideal og argumenterer for, at fysikkens fremtid afhænger af evnen til at kommunikere vanskeligt stof til et bredere publikum. Artiklen rummer samtidig en stærk opfordring til, at fysikere påtager sig ansvaret for at gøre fysik tilgængelig – ikke bare for fagfæller, men også for lærere, journalister og beslutningstagere.