Den medeltida kroppen. Kroppens och könets ikonografi i nordisk medeltid - Arnórsdóttir, Agnes S. (Kvinder, Køn & Forskning, 2003)
Ágnes S. Arnórsdóttir anmelder "Den medeltida kroppen. Kroppens och könets ikonografi i nordisk medeltid" af Lena Liepe.