Mit fjerne indre - Olsen, Ursula Andkjær (Women, Gender & Research, 2015)
Dette uddrag af digtet “Mit fjerne indre” er lånt fra digtsamlingen Det 3. årtusindes hjerte (2012) af Ursula Andkjær Olsen udgivet af Gyldendal. For dette værk modtog Ursula Andkjær Olsen Montanas litteraturpris 2012 og blev også præmieret af Statens Kunstfond 2013.