Dette nummers samlede anmeldelser - Glente, Karen; Engberg, Charlotte; Lous, Eva; Brandt-Jensen, Elisa (Kvinder, Køn & Forskning, 1997)
I dette nummer anmeldes følgende: "Kirkehistorier" (Nanna Damshold (red.)), "Nordisk kvindelitteraturhistorie" (Elisabeth Møller Jensen (red.)), "Stolthed og kvindekamp" (Elisabeth Lønnå), "Den Mörka Kontinenten - Kvinnan, medicinen og fin-de-siécle" (Karin Johannisson)