Dette nummers samlede anmeldelser - Guldbrandsen, Elisabeth; Jacobsen, Vibeke; Garde, Karin (Kvinder, Køn & Forskning, 1997)
I dette nummer anmeldes følgende: "Between Monsters, Goddesses and Cyborgs: Feminist Confrontations with Science, Medicine and Cyberspace" (Nina Lykke og Rosi Braidotti), "Her går det godt, send flere penge" (Anne Knudsen), "Livet med kræft i et støtte- og omsorgsperspektiv" (Tine Rask Eriksen)