Dette nummers samlede debatindlæg - Rosenbeck, Bente; Brenner, Bodil; Dahms, Mona (Kvinder, Køn & Forskning, 1997)
Forskningsrådenes Strategiplaner 1998-2002: Bente Rosenbeck: "En ørkenvandring", Bodil Branner: "En kommentar til naturvidenskabelig forskning", Mona Dahms: "Strategiplan 1998-2002"