Dette nummers samlede anmeldelser - Ørum, Tania; Hejlsted, Annemette; Hansen, Kirsten Grønbæk; Mørck, Yvonne; Lønnå, Elisabeth; Lützen, Karin; Sanderhoff, Rikke (Kvinder, Køn & Forskning, 1999)
I dette nummer anmeldes følgende: "Hva er en kvinde? Kjønn og krop i feministisk teori" (Tori Moi), "Nordisk kvindelitteraturhistorie 5, Liv og værk", "Kvinder: Arbejde og intellektuel udvikling" (Else Høyrup), "Male's Honour and Female's Shame. Gender and Ethnic Constructions among Turkish Divercées in the Migration Context" (Aylin Akpinar), "Den sanna frigörelsen. Frederika Bremerförbundet 1884-1921" (Ulla Manns), "Charitable Women - Philanthropic Welfare 1780-1930" (Birgitta Jordansson og Tinne Vammen (red.)), "Nordisk Salonkultur. Et studie i nordiske skønpnder og salonmiljøer 1780-1850" (Anne Scott Sørensen).