Kønsblind eller nøgtern? - mest det sidste!, om kvindeorganisationers betydning for den danske velfædsstats opbygning - Kolstrup, Søren (Kvinder, Køn & Forskning, 1999)
Bidraget er ikke tilgængeligt elektronisk.