Moder Danmark blandt haremskvinder - om dansk orientalisme og dannelsen af national identitet i 1800tallets romantiske billedkunst - Kledal, Anna Rebecca (Kvinder, Køn & Forskning, 2000)
Bidraget er ikke tilgængeligt elektronisk