Cyborgs, Coyotes and Dogs. A kinship of Feminist Figuraions - Interview med Donna Haraway - Markussen, Randi; Olesen, Finn; Lykke, Nina (Kvinder, Køn & Forskning, 2000)
Interview med Donna Haraway (del I). Anden del i Kvinder, Køn og Forskning, 2000 nr. 4: "Overskridende metoder".