Dette nummers samlede anmeldelser - Andreasen, Unni; Sørensen, Anne Scott; Nielsen, Beth Grothe; Bork, Dagmar; Nina Lykke, Mette Bryld og (Kvinder, Køn & Forskning, 2000)
I dette nummer anmeldes følgende: "Unge, medier og modernitet (Kirsten Drotner), "Unga tider, unga rum - 49 ungdommars liv og vardag (Charlotte Hyltén-Cavallius), "Annika Larsdotter - barnamöderska. Kön, makt och sexualitet i 1700-talets Sverige (Inger Lövkrona), "Kærlighed er tjeneste. Søster Benedicte Ramsing - En biografi" (Susanne Malchau), Tilblivelseshistorier. Barnløshed, slægtskab og forplantningsteknologi i Danmark (Tine Tjørnhøj-Thomsen),