Dette nummers samlede anmeldelser - Stormhøj, Christel; Bach, Tina Kjær; Bjerring, Bodil (Kvinder, Køn & Forskning, 2001)
I dette nummer er følgende blevet anmeldt: "Krop og æstetik. Tekster om krop og køn i moderniteten" (Rune Gade og Marianne Raakilde Jespersen (red.)), "Med kjønnsperspektiv på norsk historie. Fra vikingetiden til 2000-årsskiftet" (Ida Blom og Sølvi Sogner (red.)), "Højskolekvinden - mor, søster og datter. Højskolekvindens kulturelle status og livsvilkår 1870-1902" (Inger Hartby).