"Min mormor er ikke vild med fodbold" - Thing, Lone Friis (Kvinder, Køn & Forskning, 2001)
Køn hverken overskrides eller determineres i sport. Køn er allestedsnærværende i sportens rum, men tillægges mangfoldige betydninger både fysisk, psykisk, socialt og kulturelt. Dette diskuteres ved en analyse af kønnede betydningslag i danske elitesportskvinders levede erfaringer.