Undtagelsen bekræfter reglen? - om queer theory - Mertz, Mette Liv (Kvinder, Køn & Forskning, 2001)
Er det hensigtsmæssigt at fusionere køns- og seksualitetsforskning? Og er queer theory i så fald det bedste regi at gøre det i? En status over queerforskning i dag tyder på mere "trouble" end "gender".