Fra moderne slaver til modige entreprenører - Om prostitutionsrelateret migration fra Thailand til Danmark - Lisborg, Anders (Kvinder, Køn & Forskning, 2001)
"Sex-slaver" er et begreb i medierne. Men hvordan er de udenlandske prostituerede kommet hertil? Og under hvilke betingelser arbejder de? Artiklen afdækker kvindernes forskellige migrationsmønstre og levevilkår i det thailandske prostitutionsmiljø i Danmark.