Empowerment og disempowerment? - To historier om hjemmehjælperfeltet - Dahl, Hanne Marlene (Kvinder, Køn & Forskning, 2001)
Hvordan skal udviklingen af en omsorgspolitik på hjemmehjælperfeltet tolkes? Som empowerment eller som disempowerment? Er italesættelse bedre end tavshed? Diskursanalysen af professionalisme, omsorg og køn diskuterer udviklingen af omsorgsarbejdet i perioden 1943-1995.