Lutheranism and the Nordic Welfare States in a Gendered Perspective - Markkola, Pirjo (Kvinder, Køn & Forskning, 2001)
Der er behov for at sætte fokus på forholdet mellem lutheranisme, velfærd og køn. På rummet mellem den religionsblinde kønsforskning om velfærdsstaten og den kønsblinde forskning om lutheranisme og velfærdsstat.