Modsætningsfyldte billeder af politik - belyst gennem yngre ufaglærte kvinder - Andersen, Pernille Tanggaard (Kvinder, Køn & Forskning, 2001)
Hvordan tænkes, erfares og praktiseres politik i forhold til fagforeningen? Hvordan definerer og afgrænser gruppen af yngre ufaglærte kvinder 'det politiske'? Og hvordan er yngre ufaglærte kvinders situation i relation til medborgerskab, inklusion og eksklusion?