Feminists read Habermas - den amerikanske feministiske Habermas-kritik stiller nye teoretiske spørgsmål - Fiig, Christina (Kvinder, Køn & Forskning, 2001)
Artiklen præsenterer den amerikanske feministiske Habermas-kritik og giver en læsning af Youngs anerkendelsesbegreb. Young udfolder her to dimensioner; politisk-økonomisk og kulturel anerkendelse. Begrebet anvendes til at diskutere kvinder, kvindebevægelse og feminisme i Habermas' demokratiteori. Forfatteren argumenterer for, at Youngs dobbeltperspektiv er frugtbart både hos Habermas og i nordisk forskning om kvinder i politik.