Nye udfordringer til feministiske teorier om køn og demokrati - Siim, Birthe (Kvinder, Køn & Forskning, 2001)
Fuldt og lige medborgerskab i de moderne demokratier omfatter både autonomi i hverdagslivet og indflydelse på samfundsudviklingen. Hvordan er forholdet mellem empowerment i det civile samfund og repræsentation i politiske forsamlinger? Og hvordan er forholdet mellem inklusion i det lille demokrati med rod i hverdagens problemer og i det store demokrati med rod i nationale og globale problemer?