Kønnets anatomiske metaforer - Rösing, Lilian Munk (Kvinder, Køn & Forskning, 2002)
Diskussionen af forholdet mellem anatomi og metafor sætter fokus på anatomiens status i psykoanalysen. Kan psykoanalysen blive feministisk ved at udkaste nogle anatomiske metaforer som er alternativer eller suplementer til "fallos"?