Dette nummers samlede debatindlæg - Larsen, Jytte; Skov, Leonora Christine; Vyff, Iben (Kvinder, Køn & Forskning, 2002)
"Køn. Demokrati og modernitet. Mod nye politiske Identiteter" (Anne-Dorte Christensen og Birgit Siim (red.)), "Kvinden - et helt menneske" (Gerimaine Geer), "Ikke noget theselskab. Var vi terrorister? - Om en gruppe kvinder i modstandskampen" (Hedda Lundh)