Fra Rambo-sperm til æggedronninger. To versioner af videnskabsfotografen Lennart Nilssons film om den menneskelige forplantning - Lykke, Nina; Bryld, Mette (Kvinder, Køn & Forskning, 2002)
Videnskabsfotografen bag den berømte bog Et barn bliver til har udsendt en dokumentarfilm i to versioner - en svensk og en amerikansk. Hvordan bliver køn, seksualitet, etnicitet, kroppe og familier konstrueret i de to versioners fortællinger om kærlighedsparres og om spermens møde med ægget?