Dette nummers samlede anmeldelser - Kleist, Nauja; Lützen, Karin; Rittenhofer, Iris; Spanger, Marlene; Kousholt, Dorte (Kvinder, Køn & Forskning, 2002)
I dette nummer er følgende blevet anmeldt: "Børn, løgn og kvinder - et opgør med ligestillingsbedrebet" (Lone Nørgaard), "En rigtig mor? En beretning om moderskab og karriere" (Lena Wennberg), "Brutte Løfter. En kulturhistorisk studie av kjønn og ære, 1700-1900 (Kari Telste), "Statepolicy and Gender system in the Two German States and Sweden 1945-1989" (Rolf Torstendahl (red.)), "Arbejderhistorie nr. 4/2000 Tema: Arbejderbevægelsen og familien" (Anette Eklund Hansen, Rasmus Mariager og Klaus Petersen (red.)) , Velfærdsyngel. Omsorg for børn og børnefamilier (Ole Schouenborg).