Thinking Differently. A Reader in European Women's Studies - Stormhøj, Christel (Kvinder, Køn & Forskning, 2003)
Christel Stormhøj anmelder "Thinking Differently. A Reader in European Women's Studies" af Gabriele Griffin og Rosi Braidotti (red.).