Transportforsking og ligestillingspolitik - indlæg 1 - Auken, Margrete (Kvinder, Køn & Forskning, 2004)
Første indlæg er fra Margrete Auken (SF), medlem af Folketingets Trafikudvalg. Margrete Aukens svar er en samlet kommentar til tre spørgsmål: 1) Hvilke sammenhænge ser du mellem transportpolitik og ligestillingspolitik? 2) Hvorfor tror du, at køns- og ligestillingsdebatten endnu ikke har bredt sig til transportområdet? 3) Hvilke visioner har du for fremtidens transportforskning i realtion til køn og ligestilling?