Gender Mainstreaming in Transport Policy in Sweden - Polk, Merritt (Kvinder, Køn & Forskning, 2004)
Hvorfor har integrationen af køn i svensk transportpolitik fulgt en konservativ kurs og ikke en mere progressiv vej? Det skyldes blandt andet en uafklaret forståelse af køn som analytisk kategori.