På tværs! En præsentation og kritisk diskussion af "queer-teori" - Bech, Henning (Kvinder, Køn & Forskning, 2003)
Heteronormativitet, homofobi, heterosexisme, normalitet, magt, hegemoni, kontrol, dominans, diskurs, undertrykkelse, udbytning, eksklusion, marginalisering, racisme, sexisme, gynefobi, partiarkat, xenofobi, hierarki, dikotomi, binaritet, destabilisering, dekonstruktion, transgender, eller?