Kropslige perfektioneringseksperter - om doping og andre præstationsfremmende midler i motions- og fitnessmiljøer - Pedersen, Inge Kryger (Kvinder, Køn & Forskning, 2004)
Kroppe støder på grænser ved hyppig og intens fysisk træning. Også selvom der indtages farmakologiske midler til at flytte på sådannne grænser. Hvad der karakteriserer kropslige perfektioneringseksperter i deres søgen efter bestemte præstationer og kroppe, bliver i artiklen analyseret på baggrund af såvel kvalitative som kvantitative undersøgelser.