Salg af kroppen - sportskvinder, massemedier og sportens kommodificering - Pfister, Gertrud (Kvinder, Køn & Forskning, 2004)
Sportsfolk som nøgenmodeller og sexobjekter - er sexappeal vigtigere end de sportslige præstationer? I denne artikel analyseres sammenhængen mellem sportens globalisering, kommodificering og mediernes konkurrence.