Regendered Narratives of Mobility: 'A Vroom With a View' - Enevold, Jessica (Kvinder, Køn & Forskning, 2004)
Samtidige fiktive fortællinger om mobilitet løfter arven fra 'road stories' som Thelma & Louise. En ny kønnet æstetik skrives frem, der samtidig bidrager med forstyrrende repræsentationer af kvindelige mobile subjekter. Vejen som maskulint territorium er usikker!