Ond optimisme og viljen til lykke - Andersen, Sanne Fræer (Kvinder, Køn & Forskning, 2015)
Det liberale dogme ’enhver er sin egen lykkes smed’ er tilbage med fornyet relevans. Neoliberal ideologi har i mange vestlige demokratier bevirket en afpolitisering af samfundsmæssige forhold, en afpolitisering som går hånd i hånd med psykologiseringen af stadigt flere kollektive domæner. Dette forhold kalder på en gentænkning af følelsers betydning og det feministiske credo ‘det private er politisk’.