Dette nummers samlede anmeldelser: - Holm, Anne; Danneskiold-Samsøe, Sofie; Mørck, Yvonne; Gunnarsson Payne, Jenny; Lehn-Christiansen, Sine; Larsen, Jytte (Kvinder, Køn & Forskning, 2014)
Lilian Munk Rösing og Tania Ørum (red.): Moderne litteraturteori 10: Feminisme. Aarhus Universitetsforlag, 2012. Inger Glavind Bo: Det sker ikke for mig. Unge kvinders fortællinger om kærestevold. Dansk Psykologisk Forlag, 2013. Michal Rachel Nahman: Extractions: An Ethnography of Reproductive Tourism. Palgrave McMillan. A. B. Elsberg, C. Aa. Due, C. L. Dideriksen, C. D. Alexandersen, M. L. Melgaard og S. H. Inanloo (red.): Kvinde kend din krop – En håndbog. Tiderne Skifter, 2013. Hilde Danielsen, Eirinn Larsen, Ingeborg W. Owesen: Norsk likestillingshistorie 1814-2013. Fagbokforlaget. 2013.