Dette nummers samlede anmeldelser - Heede, Dag; Mertz, Mette Liv; Rosenberg, Tiina (Kvinder, Køn & Forskning, 2006)
Rune Gade og Anne Jerslev (red.): Performative Realism. Interdisciplinary Studies in Art and Media. Museum Tusculanums Forlag, 2005.Henning Bech: Kvinder og mænd. Hans Reitzels Forlag, 2005.Dag Heede: Hjertebrødre: Krigen om H. C. Andersens seksualitet. Syddansk Universitetsforlag, Odense, 2005.