Gränslösa hundar - den fulde version - Hallgren, Hanna; Tunedal, Jenny (Kvinder, Køn & Forskning, 2013)
Her kan du læse Hanna Hallgrens og Jenny Tunedals poetiske tekst Gränslösa hundar i sin fulde længde. Det er med andre ord denne tekst Hanna Hallgren henviser til i sin artikel: En queer introduktion till texten Gränslösa hundar - Om queerteori, performativitet och subversiva repetitioner i skönlitterära, kritiska och vetenskapliga texter.