Dette nummers samlede anmeldelser: - Heede, Dag; Dahl, Hanne Marlene; Theil, Randi (Kvinder, Køn & Forskning, 2013)
I dette nummer er følgnde bøger blevet anmeldt:Peter Edelberg: Storbyen trækker. Homoseksualitet, prostitution og pornografi i Danmark 1945-1976. Jurist- og Økonomforbundets Forlag, 2012.Helma Lutz: The New Maids – Transnational Women and the Care Economy. Zed Books, 2011.Sofie Danneskiold-Samsøe, Yvonne Mørck og Bo Wagner Sørensen: ‘Familien betyder alt’ Vold mod kvinder i etniske minoritetsfamilier. Frydenlund, 2011.