Seksualitet som øloplukker - en samtale om dansk seksualitetsforskning - - ved temaredaktionen, Rundbordssamtale (Kvinder, Køn & Forskning, 2009)
En rundbordssamtale. I efteråret 2008 inviterede Kvinder, Køn & Forskning og Gefion - Feministisk Netværk til en rundbordssamtale om dansk seksualitetsforskning i primært et humanistisk perspektiv. De inviterede forskere beskæftiger sig alle med seksualitet på den ene eller anden måde i deres forskning. Denne aften var de inviteret til at snakke om potentialer og perspektiver i at arbejde med seksualitet. Det blev til en spændende aften om Foucault og Butler, psykoanalysens tilbagekomst, queer teori og feminisme, det danske frisind og seksualitet som analysekategori og identitet. De inviterede forskere var Maja Bissenbakker Frederiksen, ph.d., undervisningsassistent, Københavns Universitet, Lene Myong Petersen, ph.d.-stipendiat ved Danmarks Pædagogiske Universitetsskole, Århus Universitet, Peter Edelberg, ph.d.-stipendiat, Københavns Universitet og Bente Rosenbeck, lektor, Københavns Universitet. Ordstyrer var Mathias Danbolt, ph.d.-stipendiat ved Universitetet i Bergen.