Dette nummers samlede anmeldelser - Predelli, Line Nyhagen; Henningsen, Inge; Damsholt, Nanna; Rasmussen, Marianne; Arnfred, Signe (Kvinder, Køn & Forskning, 2007)
I dette nummer er følgnde bøger blevet anmeldt:Hilda Rømer Christensen, Beatrice Halsaa, and Aino Saarinen (eds.): Crossing Borders. Remapping Women’s Movements at the Turn of the 21st Century. University Press of Southern Denmark, 2004.Drude Dahlerup (red.): Women, Quotas and Politics, Routledge, 2006.Jørgen Lorentzen och Claes Ekenstam (red.): Män i Norden. Manlighet och modernitet 1840-1940. Gidlunds förlag, 2006.Cecilie Nørgaard og Bonnie Vittrup: Skolens bog om køn og ligestilling. Informations forlag, 2006.Helle Poulsen: The Elusive Gender. The International Labour Organization and the Construction of Gender Equality. Ph.d.-afhandling, Statskundskab, Københavns Universitet, 2006.