Dette nummers samlede anmeldelser - Eplov, Anmeldere: Lene Falgaard; Possing, Birgitte; Nielsen, Helene Pristed; Haavind, Hanne; Nordberg, Marie; Hejlsted, Annemette (Kvinder, Køn & Forskning, 2007)
I dette nummer er følgnde bøger blevet anmeldt:Karin Garde: Køn, psykisk sygdom og behandling.Katarina Leppänen: Rethinking Civilization in a European Feminist Context: History, Nature, Women in Elin Wägner’s Väckerklocka.Helen Krag: Mangfoldighed, Magt og Minoriteter. Introduktion til minoritetsforskningens teorier.Anette Borchorst og Ann-Dorte Christensen (red): Kønsrefleksioner om magt og mangfoldighed.Steen Baagøe Nielsen: Mænd og dagsinstitutionsarbejdets modernisering. Teoretiske, historiske og etnografiske perspektiver på sammenhænge mellem køn, pædagogisk arbejde og organisering i dagsinstitutioner.Inger-Lise Hjordt-Vetlesen: En rullende saga. Studier i Marie Bregendahls fortællinger.