Nye fortællinger om digitale seksuelle overgreb - Petersen, Michael Nebeling; Knudsen, Britta Timm; Hickey-Moody, Anna (Kvinder, Køn & Forskning, 2023)
Omtale af Signe Uldbjerg: Rewriting Victimhood: Stories of digital sexual assault