Dette nummers samlede anmeldelser - Christensen, Ann Dorte; Holen, Mari; Lehn-Christiansen, Sine; Friis, Elisabeth; Wegener, Nina; Sjørup, Karen; Gade, Rune; Vittrup, Bonnie (Kvinder, Køn & Forskning, 2017)
Jeff Hearn: "Men of the World, Genders, Globalizations, Transnational Times" og James W. Messerschmidt: "Masculinities in the Making. From the Local to the Global." Anmeldt af Ann-Dorte Christensen Svend Aage Madsen: "Mænds sundhed og sygdomme". Anmeldt af: Mari Holen og Sine Lehn-Christiansen. Judith Butler: "Senses of the Subject". Anmeldt af: Elisabeth Friis, Liv Strömquist: "Kundskabens frugt". Anmeldt af: Nina Wegener Signe Arnfred, Litten Hansen og Anne Houe (red.): "Kvinder: bladet Kvinder". Anmeldt af: Karen Sjørup Signe Arnfred, Litten Hansen og Anne Houe (red.): "Kvinder: bladet Kvinder 1975-1984". Anmeldt af: Rune Gade Harriet Bjerrum Nielsen (red.): "Forskjeller i klassen – nye perspektiver på kjønn, klasse og etnisitet i skolen". Anmeldt af: Bonnie Vittrup