Dette nummers samlede debatindlæg - Jensen, Ulla Højmark; Petersson, Birgit; Rosenbeck, Bente (Kvinder, Køn & Forskning, 1997)
Ulla Højmark Jensen: "Samfundsvidenskabelig forskning - strategiplan 1998-2002" Birgit Petersson: "Sundhedsvidenskabelig forskning - strategiplan 1998-2002" Bente RosenBeck: "Berlin er nok et besøg værd"