Dette nummers samlede anmeldelser - Sørensen, Anette Dina; Koch, Lene; Thorbek, Susanne; Kragh, Rudi Rusfort; Jensen, Hanne Nexø (Kvinder, Køn & Forskning, 1997)
I dette nummer anmeldes følgende: "Kroppens tid - om samspelet mellan kropp, identitet och samhälle" (Susanne Lundin og Lynn Åkesson (red.)), "Forplantningens "frigjøring". Etik og politiske dilemmaer ved prøverørsbefruktning." (Brita Gulli), "Kvindeoffentlighed i Europa - en feministisk nødvendighed" (Elisabeth Møller Jensen, Henriette Rald og Anne-Marie Eriksen (red.)), "Dansk Sociologi, nr. 3/7.årg. - september 1996. Tema: Mænd" (Udg. af Dansk Sociologiforening i samarbejde med redationen af Tendens), "Profesjonalisering av veiledning: et virkemiddel for likestilling i kunnskapsutviklingen. Rapport fra et seminar på Bårdshaug Herregård, 5. og 7. november 1995" (Norges forskningsråd. Arbeidsnotat nr. 1/1996)