Debat og information - Kvinder Køn og Forskning, Redaktionen (Kvinder, Køn & Forskning, 1997)
Debat: "Kønsbarrierer i de højere uddannelser og forskningen - en presentation" Information: "Mere ligestilling og bedre vilkår for børnefamilier - Ny prorektor på RUC"