Dette nummers samlede anmeldelser - Hejlsted, Anne; Lomholt, Pernille; Bonderup, Gerda; Højgaard, Lis; Rostgaard, Marianne; Jalmert, Lars; Wang, Qi; Chone, Hanne; Gade, Bente; Thorsager, Gerda (Kvinder, Køn & Forskning, 1998)
I dette nummer anmeldes følgende: "Nordisk kvindelitteraturhistorie 4, På jorden.", "Til døden os skiller" (Jens Andersen) og "Tove Ditlevsen. Myte og liv" (Karen Syberg), "Feberens ville rose. Tre omsorgssystemer i tuberkulosearbeidet 1900-1960" (Ida Blom), "Det kønnede samfund" (red.: Ann-Dorthe Christensen, Anne-Birthe Ravn og Iris Rittenhofer), "En køn historie om elektronikarbejde. Kønsarbejdsdeling og ligestilling på det ikke-faglærte industrielle arbejdsmarked 1945-1993" (Vibeke Kold), "Lone Mothers in European Welfare Regimes - Shifting Policy Logics" (Jane Lewis) og "Enemorfamilien" (Maren Bak), "Accepting Population Control-Urban Chinese Women and the One-Child Family Policy" (Cecilia Nathansen Milwertz), "Kvinden er død. Hurra?" (Bente Schwartz), "Rødstrømperne 1-2. Den danske Rødstrømpebevægelses udvikling, nytænkning og gennemslag 1970-1985" (Drude Dahlerup), "Uddannelsesplanlægning som ligestillingsredskab" (Arbejdsmarkedsstyrelsens arbejdsnotat nr. 29 1998, 87 s.) og "Det hele liv" (Kvindeligt Arbejderforbunds uddannelsesindsats 1985-1997, 159 s.)