Dette nummers samlede anmeldelser - Stormhøj, Christel; Fiig, Christina; Petersen, Vibeke Rittmann; Husum, Helle; Goth, Anita Frank; Andersen, Hanne Vestergaard; Sanderhoff, Rikke (Kvinder, Køn & Forskning, 1998)
I dette nummer anmeldes følgende: "Børn i sammenbraget familier. Et studie af forældreskab som social konstruktion" (Mai Heide Ottosen), "Arbejdsmarkedsstyrelsen 1997" (Ruth Emerek m.fl. (red.)), "Køn & Løn" (Lis Højgaard), "Tegnet på kropppen" (Dorte Marie Søndergård), "Stadser" (Rune Gade), "Dolken og såret" (Jens Hougaard), "Litteratur og kjønn i Norden" (Helga Kress (red.))