Dette nummers samlede anmeldelser - Kleist, Nauja; Trangbæk, Else; Høgsgaard, Ditte; Petterson, Birgit; Bruun, Hanne; Andersen, Pernille Tanggaard (Kvinder, Køn & Forskning, 1999)
I dette nummer anmeldes følgende: "På trods... 100 års kvindehistorie" (Hanne Dam), "Den excellente præstation. Elitesport, kvinder og karriere" (Inge Kryger Pedersen), "Sygeplejesagens pioner, Henny Tscherning" (Esther Petersen), "Mellan ansvar & magt" (Gunilla Carlstedt og Annika Forssén), "TV-værter, kommercialisering og køn i Norden" (Vibeke Pedersen m.fl.), "Den demokratiske udfordring" (Goul Andersen m.fl.)